Élet-Stílus

Részegen, lóháton tévedt el egy tiktokos a mexikói dzsungel közepén

„Nem tudom, hogy kerültem ide”.

Sokakból váltott ki aggódást – másokból pedig röhögést – egy Mexikóban eltévedt lány videója.

Hello, TikTok. Éppen Mexikóban vagyok valahol egy dzsungelben, nem tudok spanyolul, és egy lovon ülök, és részeg vagyok, és nem tudom, hogy kerültem ide

– ezekkel a szavakkal kezdődik a felvétel, amit egy Liz nevű, a TikTokon 100 ezer követővel rendelkező lány töltött fel a közösségi oldalra.

A 10,7 milliós nézettségű (és 44 ezer kommentet generáló) videóban arról beszél, hogy eléggé fél, mert körülötte senki nem tud angolul, nem értik, mit mond, két kisfiú spanyolul kurjongat neki, de azt meg ő nem érti. Fogalma sincs, hogy épp merre tart, csak azt tudja, hogy egy lovon ül.

Ja, és azt is hozzáteszi, hogy nem tud lovagolni.

@lizzyfromtheblock99

♬ original sound - Liz

A következő videóban már tök egyedül van egy elhagyatott erdős területen, és elmeséli, hogy a lova gyorsabban ment, mint a többieké a csoportból, így történt, hogy most Mexikó közepén van, és fogalma sincs, merre kellene mennie.

A kommentekből olvasható, hogy többen izgultak érte, volt, aki írta, hogy bejelentést kellene tenni a rendőrségen. Mások pedig elég jól szórakoztak a történteken.

És aztán jött egy újabb felvétel, amin már a szállodából jelentkezik be, tudatja, hogy jól van, köszöni az aggódóknak az aggódást, és leginkább a lónak hálás, mert az állat tudta, hova kell őt vinni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik