Élet-Stílus

Rendelt egy PlayStation 5-öt, egy betondarabot kapott

Fotó: AFP /ANP / HH / Jeffrey Groeneweg
Fotó: AFP /ANP / HH / Jeffrey Groeneweg
Az amerikai férfi nagyot nézett, amikor kibontotta a dobozt, és meglátta, mi van benne.

Az év egyik legjobban várt karácsonyi ajándéka a PlayStation 5, de a játékkonzolhoz a készlethiány miatt nem olyan egyszerű hozzájutni. Ezért van az, hogy akár háromszoros áron is árulják az interneten az egyébként majdnem ötszáz dollárba, azaz nagyjából 150 ezer forintba kerülő gépet.

Így amikor az amerikai Utah állambeli Orem városában élő 38 éves férfi az eBay aukciós oldalon 878 dollárért (260 ezer forint) meg tudott venni egyet, kifejezetten örült a jó vételnek. Egészen addig, amíg ki nem bontotta a kiszállított csomagot. Abban ugyanis nem az új játékgép volt, hanem csak egy betondarab – jelentette a Fox13 televízió.

Az eset az oremi rendőrséghez került, ami közleményben tudatta, hogy a meg nem nevezett férfi végül visszakapta a betondarabért fizetett összeget. A rendőrség egyben arra figyelmeztette az embereket, hogy óvatosan vásároljanak az aukciós oldalon olyan eladóktól, akik neve mellett nincsen egyetlen egy vásárlói visszajelzés sem, mert könnyen úgy járhatnak, mint a PlayStation 5-re vágyó férfi.

Kapcsolódó
playstation 5
PlayStation 5: a valódi újgenerációs élmény még várat magára
A Sony új konzoljában erős a potenciál, már csak az kell, hogy a játékok is felzárkózzanak ehhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik