Élet-Stílus

Álarcos Énekes: a Google-kereséseken is meglátszik, mikor kerül szóba Miller Dávid

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Helló, vasárnapok!

Az RTL Klub tippelős-jelmezes műsorában minden héten szóba kerül Miller Dávid, ugyanis többen őt sejtik a banánjelmez alatt. Jól mutatja ezt az alábbi grafikon, amin a színészre irányuló keresések napi megoszlása látható az elmúlt kilencven napban. A legtöbbször szeptember 20-án kerestek Miller nevére a Google-ben, így ez kapta a Google Trends-ben a százas értéket, a többi napot pedig ehhez viszonyítva mutatja a kereső. (A Google konkrét keresési darabszámot nem árul el a kifejezéseket illetően.)

Miller grafikonján (ami itt látható) ezután több kiemelkedés is látható: október 11-én, október 25-én, november 8-án, 15-én és 22-én – ezekben közös, hogy mindegyik vasárnap volt, ami azt jelenti, hogy az Álarcos Énekes ment az RTL Klub műsorán.

Korábbi interjúnk
Miller Dávid: Arra vágyom, hogy színészként bizonyítsak, és ez még nem történt meg
Leblokkolt, amikor Jennifer Lawrence mellett kellett meztelenre vetkőznie, kartonnyi vizeket cipelt az SZFE hallgatóinak, és nem érti azokat, akik egy rosszul elsülő film miatt azokra a színészekre fújnak, akik nem is tehetnek a végeredményről. Interjú.

Miller Dáviddal egyébként október végén mi is interjúztunk, ha kíváncsi arra, mivel foglalkozik mostanában, ide kattintva elolvashatja..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik