Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Győzike karambolozott, az Év Tanára díj győztese orális szexben részesítette tanítványát

Mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat tavaly november utolsó napjaiban.

Tavaly ilyenkor elsőként írtuk meg, hogy Győzike karambolozott, ugyanis a 21-es főúton egy nő rossz irányba hajtott fel a főútra és ütközött velük. Másnap a Blikk elérte a műsorvezetővel karambolozó sofőrt, aki azt mondta, semmire sem emlékszik a történtekből.

Karambolozott Gáspár Győző, áthajtottak a sávjába
A 21-es főúton történt a baleset.

Egy 18 éves argentin fiatal, Florencia Lobo és a testvére horgászni mentek egy közeli tóhoz az ország Tucumán nevű tartományában. A fiatalok különös hangra és motoszkálásra lettek figyelmesek a part közelében, ahol megláttak két kiscicát, akik az anyjuk mellett feküdtek. Arról már az állatorvos világosította fel őket, hogy nem egészen macskákra bukkantak.

Egy éve egy fotón pörgött az internet: az X-Faktorban szereplő Manuel a közös fotón nem ölelte át Ruszó Tibit. Többen rasszizmusra gyanakodtak, ezt az énekes cáfolta.

Hiába kapta meg az Év Tanára díjat egy 36 éves texasi tanárnő, Randi Chaverri, nem viselkedett valami példamutatóan: többször is orális szexben részesítette tanítványát. A tanárnőt az iskola azonnal feljelentette a rendőrségen, amint tudomást szereztek az esetről, és egyben ki is tiltották az iskola területéről. Chaverri másnap felmondott munkahelyén.

Végezetül pedig nagyon sok embert érdekelt, hogy tavaly ilyenkor a fél országban havazott.

Havazni fog a fél országban
Egyre zordabb arcát mutatja az időjárás, jövő héten síkvidéken is várható havazás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik