Élet-Stílus

Black Friday: a PornHub élethosszig tartó prémiumot kínál

AFP Ethan Miller/Getty Images
AFP Ethan Miller/Getty Images
Olcsóbban, mint tavaly.

Az Egyesült Államokból indult Black Friday az év egyik legszebb időszaka, és már Magyarországon is évek óta nagy tömegek várják a nagy karácsony előtti leárazásokat, amikor jellemzően nem kis pénzbe kerülő elektronikai berendezésekhez lehet jó pénzért hozzájutni. A világ legnagyobb és legismertebb szexoldala sem maradhat ki az emberek pénzéért folyó versenyből, és idén olyan ajánlattal lepte meg a pornóért rajongó netezőket, amitől minden bizonnyal sokuknak felcsillan a szeme.

Élethosszig tartó prémium hozzáférést.

A soha meg nem szünő prémiumhoz csak és kizárólag a Black Friday alatt lehet hozzájutni, és nem is kell olyan sokat fizetni érte: 200 dollárt, azaz átszámolva nagyjából hatvanezer forintot. Ezért egy életre hozzá lehet férni mindenhez, amit csak a PornHub kínál – írta a CNet.

Ha valaki szeretne élni az ajánlattal, jobban teszi, ha siet. Az ár a következő napokban folyamatosan emelkedni fog, 25 dollárral naponként, és az időszak lezártával már 500 dollárt kell majd fizetni a élethosszig tartó reklámmentes pornónézésért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik