Élet-Stílus

Hat terhes nővel jelent meg egy esküvőn, mind tőle vár gyereket

Egy nigériai playboynak ismét sikerült magára irányítani a figyelmet.

Mike Eze-Nwalie Nwogu, vagy ahogy hívja és hívatja magát, Pretty Mike közismert figura Nigériában: a nightclub-tulajdonos és playboy minden alkalmat megragad, hogy reflektorfénybe kerüljön. Ezúttal egy barátja, Williams Uchemba színész esküvőjén lopta el a showt – írj a Sun.

Mike hat állapotos nő társaságában jelent meg az eseményen, a kismamák mind ezüstszínű alkalmi ruhát viseltek, a playboy pedig látványos rózsaszín öltönyben pompázott.

Az Instagramján (és itt alább) fotó és videó formájában is megtekinthető a nem akármilyen érkezés, ráadásul a poszt szövegében ezt írja az éjszakai élet ismert arca:

PM (azaz Pretty Mike) és a 6 leendő anyuka – nincs semmi trükk, csak a lehető legjobban éljük az életünk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pretty Mike Of Lagos (@prettymikeoflagos) által megosztott bejegyzés

A kommentelők szerint Mike ezúttal is kissé túltolta; leginkább azzal, hogy a látványos belépővel háttérbe szorította az esemény főszereplőit, az ifjú párt, akik épp életük nagy napját ünnepelték. De nem ez volt az első eset, hogy a feltűnési viszketegségben szenvedő Mike Eze-Nwalie Nwogu extrém jelenetek főhőseként tündököl; legújabb posztjában például négy meztelen(nek látszó) nővel fekszik egy ágyban, majd velük rosszalkodik a zuhany alatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pretty Mike Of Lagos (@prettymikeoflagos) által megosztott bejegyzés

Mike Eze-Nwalie Nwogut egyébként 2017-ben letartóztatták, miután több nőt pórázon vezetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik