Élet-Stílus koronavírus

Müller Cecília is kifejezte az örömét, hogy Majka hazamehetett a kórházból

Szerinte Majka is jelképezi az egészségügyi dolgozók megfeszített munkáját.

November elején derült ki, hogy Majka elkapta a koronavírust. A bejelentése után elhatározta, hogy minden egyes nap videó formájában rögzíti az állapotát, és az ígéretéhez híven egy karanténnaplót készített a követői számára. Pár nappal azután, hogy pozitív lett a teszteredménye, Majka állapota romlani kezdett, kórházba is került. A tüdejét többször is megvizsgálták, az utóbbi napokban pedig már egyre jobban lett. Miután már nem volt szüksége kórházi kezelésre, tegnap haza is engedték, annak ellenére, hogy a szintén tegnap elvégzett koronavírusteszt eredménye pozitív lett.

Majka közben végig beszámolt a kórházi helyzetről, az ellátásról és azokhoz is volt egy-két szava, akik folyamatosan trollkodtak a bejelentkezései alatt. A mai operatív törzs tájékoztatón Müller Cecíliától Majkára hivatkozva megkérdezték, mi a teendő abban az esetben, hogyha a beteg már nem szorul kórházi ellátásra, ellenben még pozitív a tesztje.

Mindenekelőtt hadd fejezzem ki örömömet, hogy az énekes hazatérhetett. Valóban szívből örülök neki, ő az egyik jelképévé vált annak, hogy milyen megfeszített, nagyszerű munkát végeznek az egészségügyi dolgozók. Én üdvözlöm, hogy az egészségi állapota jóra fordult. A lényege a folyamatnak, hogyha valaki az egészségi állapotánál fogva már nem igényel kórházi ellátást, akkor nyilvánvalóan hazatérhet az otthonába

— válaszolta Müller.

Kiemelt kép: YouTube/Majka official

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik