Élet-Stílus koronavírus

Majkát kiengedték a kórházból, de még mindig pozitív a tesztje

PCR-tesztet végeztek rajta.

Szokásos Covid-naplójával jelentkezett hétfő este Majka, aki elmondta rövid bejelentkezésében, hogy kiengedték a balassagyarmati kórházból, így már úton van hazafelé.

Még mindig pozitív vagyok, megjött a PCR-teszt. Jó lett volna negatívnak lenni. De úton vagyok haza. Nagyjából ennyi

– fogalmazott, majd megszakadt az élőzése.

Később egy Instagram-posztban mondott köszönetet:

Végtelenül hálás vagyok Balassagyarmatnak, hogy az elmúlt 11 napban ilyen segítségben részesített. A kórházban fekve az ember átértékel egy két dolgot, és azt kell mondjam, szerencsés vagyok, hogy ennyi barátom van. Mindennap írtak, aggódtak, próbáltak a kedvemre tenni, felvidítani. Ha van valami ebben a szarban, ami pozitívum, akkor ez az. Az egyikük rendíthetetlenül hozta az ételeket, amiket a felesége főzött nekem, míg a másik tartotta bennem a lelket, ami időnként azt hittem, majdnem lehetetlen feladat. Amúgy sem vagyok egyszerű beteg, de mikor ilyen szinten elkapja az embert a kórság, nagyon nagy szükség van azokra, akik mindennap újra, meg újra ki tudnak húzni a szarból. Én megtudtam, hogy emiatt nem kell izgulnom.

Úgy folytatta ebben:

A kórházban dolgozókat meg egyszerűen egyenként magamhoz ölelném. Nagyon megnyugtató volt megélni, hogy a sokszor bántott, rúgott, egészségügyben ilyen profi emberek dolgoznak. A kórház igazgatója, az igazgatónője, az intenzív osztály vezetője, a nővérek mind nagyon sokat segítettek abban, hogy minél kevésbé érezzem magam elanyátlanodva. Ráadásul én csak egy vagyok az itt lévő betegek közül. Március óta ezek az emberek óriási nyomás alatt vannak, szóval óriási tisztelet nekik a munkájuk miatt. Az intenzíves nővérek talpig “becsomagolva” lenyomják a 12 órás (!!) műszakot úgy, hogy egyszer veszik le védőfelszerelést! Egyszer! 12 óra alatt egyszer el lehet menni enni, inni, mosdóba. Mi egy nap hányszor igazítjuk meg a maszkot? Kicsit iszunk, levesszük, lejjebb húzzuk, ha bezártság érzetünk van, stb. Nekik ez nincs… Felvetted!! Most úgy marad. Rajtam konkrétan egy pánikroham lenne úrrá, miután beöltözöm, és tudom, hogy most ezt minimum 6 óráig meg sem szabad igazítanom.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

A videó:

Kiemelt kép: YouTube.com/Majkaofficial

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik