Élet-Stílus

Horribilis öszeget követel a bébiszittertől egy nő, mert az húst adott enni a vegetáriánus gyerekeinek

Sem ő, sem a gyerekek nem említették a bébiszitternek, hogy tilos a hús.

A Mirror számolt be egy első hallásra elég ártalmatlannak tűnő sztoriról a tengeren túlról, miszerint egy anya hatalmas kártérítési összeget követel a gyerekeire vigyázó bébiszittertől. Szerencsére a gyerekeknek semmi bajuk, legalábbis nem valószínű, hogy a 19 éves nő kárt tett bennük, az anyjuk mégis engesztelhetetlen. Az ok az, hogy a bébiszitter húst adott enni a gyerekeknek, akik mint kiderült, vegetáriánusak.

A történetet a bébiszitter osztotta meg a Redditen, ahol elmondta, már két éve bébiszitterkedik, de ennél a családnál most volt először. Ennek ellenére nagyon jól kijött a rábízott kilencéves fiúval éves és hétéves kislánnyal. Így mikor azok vacsorára csirke nuggetset akartak enni, a nő úgy döntött, megjutalmazza őket a viselkedésükért, ezért rendelt a gyerekeknek egy-egy Happy Meal menüt.

Az anya azonban a vártnál korábban hazaért, épp akkor, mikor a gyerekei vacsoráztak, és szinte sokkot kapott, mikor meglátta, mit esznek.

Konkrétan kitépte a kezükből a falatot, aztán elkezdett velem ordibálni, hogy milyen rettenetes vagyok, mert engedem, hogy halott állatokat egyenek.

A posztot író nő leszögezi, hogy sem az anya, sem a gyerekek nem említették neki a vegetáriánus dolgot, és mikor ezt felhozta, az anya azt mondta neki, fogadja el, hogy nem mindenki eszik húst.

A poszt szerint aztán a bébiszittert elküldték és ki sem fizették, nem sokkal később viszont sms-t kapott az anyától, melyben gyerekenként 300 dollárt (mai árfolyamon valamivel több mint kilencvenezer forintot) követlet tőle, mert a gyerekeknek el kellett szenvedniük ezt az egészet. Ha pedig a nő nem fizet, kész bíróságra vinni az ügyet.

A bébiszitternek elmondása szerint eszében sincs kifizetni az ő pénztárcájához és a helyzethez mérve horribilis összeget, és a bíróság emlegetésétől sem ijedt meg, mivel az apja és a bátyja is ügyvéd. A bírósági ítéletre azért így is kíváncsiak lennénk.

 

 

Kiemelt kép: Illusztráció (Lolkaphoto / Getty Images)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik