Élet-Stílus

Koporsót szállító halottaskocsival álltak meg a McDonald’s-nál

Egy brit nő kiakadt. Talán kicsit túlzottan is.

Rettenetesen kiborult egy angol nő, amikor meglátta, hogy egy temetkezési vállalat alkalmazottai megállnak egy gyorsétteremnél.

Az Indian Funeral Directors halottaskocsija – benne egy koporsóval – leparkolt egy Aylesfordban (Kent, Anglia) található McDonald’s-nál; a felháborodott asszony, Deborah Carlisle akkor készített fotókat a cég munkatársairól, amint épp vitték magukkal az elvitelre kért ételeket a járműhöz.

A nő szerint az alkalmazottak mintegy fél órát töltöttek a gyorsétteremben, mielőtt továbbindultak volna a családhoz az elhunyt holttestével. A Daily Mail azt írja, Carlisle „egész nap sírt” az eset után. A nő nem hagyta annyiban: felhívta a temetkezési vállalatot, hogy panaszt tegyen. A lap szerint az Indian Funeral Directors vezetője elmagyarázta a nőnek, hogy

beosztottai aznap hajnali 5-kor keltek, hogy elkerüljék a dugót; először a családhoz kellett vinniük a koporsót a halottal, de mivel az egyik alkalmazott cukorbeteg, engedélyt kértek az ügyféltől, hogy útközben megállhassanak enni – épp az elhunyt családja javasolta nekik az útba eső McDonald’s-ot.

A cégvezető szerint az asszony nem fogadta el a magyarázatot, sőt azzal fenyegette, hogy bezáratja a vállalkozását. A nő szerint az említett alkalmazottnak vinnie kellett volna magával ételt. A rendkívül aktív asszony azt mondta:

Nekem is vannak diabéteszes barátaim, és ők meg tudják oldani az ilyesmit.

Vajon mit szólt volna, ha a McDrive-ba állnak be a halottaskocsival?

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Elvitték a virrasztásról a koporsót, a holttestet a földön hagyták
Nem gyűlt össze elég pénz, azonnal cselekedtek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik