Élet-Stílus

Ez a fiatal nő abból él, hogy neki van a legnagyobb szája a világon

Az amerikai Samantha Ramsdell azon kevesek közé tartozik, akik sokat nyertek a koronavírus-járvánnyal. A 30 éves amerikai nő a kijárási korlátozások miatt kezdett el komolyabban foglalkozni a TikTokkal, ma már abból él, hogy vicces videókat posztol a közösségi portálon.

Samantha Ramsdell szerint, nála nagyobb szája senkinek sincs a világon. A jelenlegi Guinness-rekord 9,52 centiméternyi távolság kinyitott állapotban, az alsó és felső metszőfogak között, Samantha pedig azt mondja, ő saját magának közel tíz centit mért – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Hogy mire jó egy ekkora száj? Egyben belefér például egy nagyobb banán, vagy tizenkét darab pillecukor. Ha pedig az ember mindezt vicces, rövid videókban mutatja meg, egész jól meg lehet élni belőle.

Az eredetileg értékesítéssel foglalkozó, connecticuti Samantha 2019 őszén regisztrált a TikTokra, de nem igazán foglalkozott a közösségi portállal. Aztán amikor 2020 áprilisában karanténba került, unalmában játszadozni kezdett vele. Hatalmas szájának és humorérzékének köszönhetően hamar népszerűvé vált, ma már több mint 750 ezren követik.

Samantha azt mondja, a TikTok népszerű feltöltőknek 3 centet fizet tízezer megtekintésenként a videóik után. Ez nem tűnik soknak, de Samanthának vannak videói, melyeket milliók néztek meg. „Ha összeadódik, nem rossz pénz, különösen azért, hogy kamera előtt eszek meg egy szendvicset.”

@samramsdell5

Reply to @mila.kitty.leo I promise it doesn’t hurt it’s just my mouth 😂🤪

♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

Ajánlott videó

Olvasói sztorik