Élet-Stílus

Jó hír: a túlélők a világvége után is ehetnek Oreót

Az Oreo lassan száztíz éve, 1912-ben született, és ha igaz az, amit a cég egy új videójában állít, akkor még biztosan évezredekig fennmarad.

Fura videót töltött fel a YouTube-ra október végén az Oreo. Az ötperces kisfilm arról szól, hogy a cég épít Norvégiában egy bunkert, amelyiknek meg sem kottyan az apokalipszis, hogy megőrizhessék szendvicskekszüket az örökkévalóságnak.

Az egész állítólag egy rajongó üzenetével kezdődött. A nő azt kérdezte a gyártótól, hogy fel van-e készülve arra az esetre, ha becsapódna a földbe a 2018 VP1 nevű aszteroida, mely az amerikai elnökválasztás napján, vagyis november 3-án járt nagyon közel a bolygónkhoz – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Az Oreonál rájöttek, hogy ilyesmire egyáltalán nincsenek felkészülve, ezért a legjobb az lesz, ha egy esetleges világvége esetére is biztosítják a népszerű keksz fennmaradását. Kitalálták, hogy építenek az édességnek egy olyan szuperbunkert, mint amelyikben a földi haszonnövények magvait helyezték biztonságba, Norvégiában.

Bár a 2018 VP1 végül nem csapódott be a Földbe, a videó szerint az Oreo biztosra ment, és megépítette a saját bunkerét a norvégiai Svalbardban.

A videó persze csak vicc, de azért jó belegondolni, hogy milyen lenne, amikor a túlélők leszármazottai, az apokalipszis után évtizedekkel, vagy évszázadokkal rátalálnak a bunkerre, és elkezdenek kekszet majszolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik