Élet-Stílus amerikai elnökválasztás 2020

Az amerikai elnökválasztás egyik legbizarrabb videójára mostanáig várni kellett

A tévés hitszónok kineveti a médiát.

Kenneth Copeland egy amerikai tévés hitszónok; már írtunk róla korábban is, például amikor kijelentette, hogy a magánrepülő elengedhetetlen a munkájához (ezt akkor mondta, amikor már a harmadik gépét vásárolta meg).

Erről a lelkészről nehéz elképzelni, hogy nem az ördög embere
Dollármilliókat költött egy magángépre az adakozói pénzéből, és egyébként is hatalmas luxusban él.

A becslések szerint 760 millió dolláros (közel 230 milliárd forint) vagyonnal rendelkező 83 éves lelkész most egy rendkívül bizarr videó miatt került reflektorfénybe.

Copelandről köztudomású, hogy Trump (ex)elnök komoly híve és támogatója, a 2016-os választások előtt a kampányban is közreműködött tanácsadóként, így letaglózhatta a hír, hogy az amerikaiak ezúttal nem a republikánus jelöltet emelték az elnöki székbe.

Persze ez így nem egészen pontos, mert – ahogy az alábbi videón is látható – a hitszónok inkább azok táborát erősíti, akik szerint Joe Biden valójában nem is nyerte meg az elnökválasztást. Minden további szó felesleges, nézzük az hátborzongatóan kínos felvételt, amely nem egészen egy nap alatt közel 10 milliós nézettségre tett szert, és amiben a következő szavak hangzanak el a gyülekezete előtt Copeland szájából:

Mit mondott a média? A média azt mondta, Joe Biden az elnök. HAHAHAHAHAHAHA!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik