Enyhén szólva erősen megosztotta a kommentelőket az a TikTokra feltöltött videó, amelyben egy anya azt mutatja be, hogyan készít el egyszerre egy hónapra elegendő reggelit.
A videó elején rengeteg zsömle alját látni, amire azt feliratozta Amanda:
Sokan érdeklődnek azzal kapcsolatban, hogyan csinálom a családomnak azokat a reggeli szendvicseket. Úgy 100 szendvicset csinálok egyszerre.
Előszöris sajtot rak rá. Ő legszívesebben egy csípős paprikás ízesítésűt használ, de most a férje kedvéért cheddart. Ezt követi az előfőzött húspogácsa (ami fel lehet cserélni kanadai baconnel, vagyis kvázi füstölt párizsival, „sonkával”). Erre rá a szendvics teteje, lezacskózza őket és akár három hónapig is elállnak a mélyhűtőben.
Ahogy kiveszi őket onnan, be az olaj nélküli fritőzbe, de a mikrohullámú sütőben is megmelegíthető, csak úgy nem lesz ropogós. Amíg felenged (a hús előfőzött, szóval viszonylag gyorsan kész), még lehet hozzá tükörtojást készíteni egy kis plusz proteinért – tanácsolja a családanya.
@amandaranit ##mealprep 🙌🏻 these save me SO much time on school mornings. My kids love them! I’m always getting questions about how I do these, so here you go
♬ Nom Nom Nom Nom Nom Nom Nom - Parry Gripp
Ennyire egyszerű.
Ugyanakkor nincs minden kommentelő meggyőződve arról, hogy annyira jó ötlet minden reggelt ezzel a „gyorséttermes” szendviccsel kezdeni, meg nem válik-e unalmassá egy idő után. Valaki még azt is vitatja, hogy ezt ételkészítésnek lehet-e nevezni.
Ranit oldalára is álltak páran, ők azt hangsúlyozzák, hogy mennyi pénzt és időt lehet így megspórolni.