Élet-Stílus

Az iskolai zaklatás a kislány temetése után sem ért véget: az anyának érkeztek az üzenetek

Egy brit nő szembesült azzal, min mehetett keresztül a lánya.

Bizarr üzeneteket kapott egy brit anya, nem sokkal saját gyermeke temetése után.

Jay Patterson október 24-én temette el kislányát. Charley 12 éves korában halt meg: október elsején önkezével vetett véget életének, miután nem bírta már tovább a folyamatos iskolai bántalmazásokat.

A cramlingtoni anya néhány órával a temetés után fura üzenetet kapott a WhatsAppon. Először arra gyanakodott, hogy téves számra küldték a szöveget, de sorra érkeztek az egyre ijesztőbb mondatok.

Az ismeretlen azt írta neki, beszélni akar egy bizonyos emberrel (akiről Patterson még nem is hallott), és amikor az anya megírta, hogy épp most temette el a kislányát, az üzenetek küldője azzal fenyegetőzött, hogy az interneten megoszt bizonyos információkat Charleyról – írja a ChronicleLive.

Jay Patterson nem tudta mire vélni a dolgot, és bár semmi rejtegetnivalója nem volt, mégis szörnyen érezte magát az üzenetek után – és belegondolt, hogy érezhetett kislánya, aki folyamatosan ki volt téve a zaklatásnak.

A nő feljelentést tett a rendőrségen, azonban azt a választ kapta, hogy az üzenetek nem regisztrált SIM-kártyáról érkeztek, így nem tudják beazonosítani a küldő személyét. Patterson petíciót indított, hogy – külföldi minta alapján – SIM-kártyát is csak igazolvánnyal lehessen vásárolni: nem normális állapot, hogy a zaklatók tönkre tudnak tenni embereket és családokat, úgy, hogy lehetetlen a beazonosításuk.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik