Élet-Stílus

Megérkezett a férfi a szülinapjára, ami egy meglepetés temetés volt

A barátja kedveskedett neki így.

A Twitter-oldalán emlékezett vissza 2017-re, a 33 születésnapjára Eli McCann, ami a szokásostól egy csöppnyit eltért.

Ő ugyanis nem lufikkal, tortával, vidámsággal teli szobába tért be, hanem a saját meglepetés temetésére.

Az ötlet McCann akkori barátjától, ma már férjétől, Skylar Westerdahltól jött, akit az inspirált, hogy a születésnapos többször is arról beszélt korábban, hogy egy embernek sem kellene meghalnia azért, hogy a temetésén elmondják a barátaik, miért is szerették.

Az esemény egy barátjuk házában tartották meg, még kamu koporsó is volt, és alapvetően a tematika is a temetés volt, a vendégek is feketébe öltözve jelentek meg. Sőt, Westerdahl azt kérte tőlük, hogy tegyenek úgy, mintha észre sem vennék McCannt, mintha tényleg meghalt volna, mintha csak szellemként lenne jelen.

A Mirrornak McCann még azt is elmondta, hogy eredetileg azt mondta neki a párja, hogy étterembe mennek, azért is kell kiöltözniük.

Ahogy bementünk, 15 feketébe öltözött barátomat láttam meg a székeken ülve és mintha halkan sírtak volna.

Egy papnak öltözött ember is volt, aki elkezdte a megemlékezést. McCann, közben rájött, hogy senki sem reagál rá, úgyhogy leült a székre, és meghallgatta a beszédeket.

Annyira bájos, vicces és morbid volt, imádtam minden egyes pillanatát.

Úgy 30 perces volt a műsor, része volt még egy diavetítés is, amely alatt Bette Midler Wind Beneath My Wings című száma hallatszott. Valamint egy kollégája által készített nekrológot is felolvastak, McCann anyja is segített a szervezésben.

Aztán a „temetés” után egy normális parti következett, de itt már nem csináltak a férfivel úgy, mintha már nem is létezne.

Westerdahl minden ünnepkor különböző extra dolgokkal örvendezteti meg férjét, tavaly ejtőernyőzni vitte a születésnapján, karácsonykor pedig egy bonyolult ajándékvadászatot talált ki szerte a városukban, Salt Lake Cityben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik