Élet-Stílus

Háttérben szexelő pár miatt kirakták a villalakó TikTok-sztárokat

Összeköltöztek az ír influenszerek, most tovább kell állniuk.

Tíz ír TikTok-sztár úgy döntött, hogy egy időre egy közös ingatlanba költöznek. Amolyan villalakóként, valóságshow-szerűen, méghozzá azért, hogy a közös kaland (és az arra irányuló médiafigyelem) révén mindannyian növelni tudják rajongói bázisukat.

Az influenszerek – mintha csak egy Big Brother-évadban lennének – különböző kihívásokat teljesítettek, és egyéb színvonalas programokkal töltötték el az időt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@thegohouse által megosztott bejegyzés, Okt 12., 2020, időpont: 9:28 (PDT időzóna szerint)


A TikTok-ház projekthez külön Instagram-oldalt hoztak létre, ahol viszonylag hamar 20 ezer követőre tettek szert. Szeptember 2-án költöztek be egy dublini luxuslakásba – saját séffel – és már hat hete bent laktak, amikor valami történt. Néhány napja az egyik kihívás keretében táncos produkciót adtak elő, amikor

az ugrabugráló lányok mögött a háttérben sokkal érdekesebb dolgok történtek

Sokak szerint megrendezett jelenetről van szó (valljuk be: nagyon nehéz elképzelni, hogy a táncosok nem vették észre, mi történik mögöttük; ráadásul, ahogy egy kommentelő írja, szexelni a legritkább esetben szoktak nyakig betakarózva), mindenesetre a villalakók cáfolnak, azt mondják, nem tudtak róla, hogy 18 pluszos jelenet zajlik a háttérben.

Hogy megrendezett volt, vagy nem, mit sem változtat a lényegen: az influenszereket ezek után megkérték, hogy hagyják el a lakást.

A játékosokat különösebben nem rázta meg a dolog (majd folytatják máshol az összeköltözősdit), a Daily Mail cikke szerint az egyik influenszer, Lauren Whelan például így nyilatkozott:

Nem különösebben érdekel. Amíg a ház lakója vagyok, mindegy, hogy hol van a ház.

 

Milliók nézték, ahogy egy YouTuber a semmit bámulja két órán keresztül
Az indonéziai fiatal eredetileg csak tíz percen keresztül akart semmit sem csinálni, de belefeldekezett a semmittevésbe, és ezzel óriási sikert aratott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik