Élet-Stílus

Meztelen fotókat készített anyjáról a kétéves kislány – majd szét is küldte a képeket

Emlékezetes marad a hajszárítás.

Kisgyereknek mobiltelefont adni, hogy foglalja le magát – nem a legjobb ötlet. És nem csak nevelési szempontból lehet problémás, amint azt gyönyörűen mutatja a következő eset.

Október 11-én egy ohiói anya, Emily Schmitt zuhanyozás után anyaszült meztelenül álldogált a fürdőszobában, miközben kétéves lánya, Carsyn haját szárította. Hogy a kislány közben ne unatkozzon (vagy ne mocorogjon), a nő odaadta neki a mobiltelefonját. Óriási hiba volt. Az anya ugyanis később kapott egy üzenetet egy kolleganőjétől, majd telefonon is beszéltek, és kiderült, hogy a munkatárs kapott egy fotót, amin Schmitt hátulról látszik meztelenül.

Az anya a telefont átvizsgálva észrevette, hogy kislánya

  • készített róla pár fotót (néhányon csak a plafon/gyerekláb látszik, de van, amin teljesen meztelen az anyuka)
  • és szét is küldte Schmitt tizenöt ismerősének.

Az NZ Herald című lap szerint a pikáns fotókat többek között megkapta az ingatlanos cégnél dolgozó Schmitt két kollégája, egyik volt ügyfele, és egy korábbi főiskolás társa is. A Sun brit bulvárlap azt írja, Emily, amikor felfedezte, mi történt, úgy érezte, kicsúszott a lába alól a talaj. Egy percig magán kívül volt, majd gyorsan nekiállt írni azoknak, akikhez a Snapchaten keresztül eljuthattak a 18 pluszos képek.

A nő azt mondja, másnap, amikor bement dolgozni, még kínosabb volt a helyzet, mert az ingatlaniroda a szülei tulajdonában van, és az apukája azzal viccelt, hogy „megjött a cég pornósztárja”.

Emily Schmitt egyetlen szerencséje, hogy a fotók csak Snapchaten mentek ki, így a képek egy idő után maguktól is elérhetetlenné váltak.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Meztelenül is megmutatja magát a világ legszexibb nagymamája
Egy fizetős weboldalon fog vetkőzni a volt jógaoktató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik