Élet-Stílus

Meztelenül is megmutatja magát a világ legszexibb nagymamája

Senki sem mondaná meg róla, hogy nagymama, de még azt sem, hogy már betöltötte a 41-et. A merészen szexi Instagram-fotóiról elhíresült Alice Vasquez komoly lépésre szánta el magát: egy fizetős weboldalon meztelenül is megmutatja magát a rajongóinak.

A magát csak a világ legszexibb nagymamájaként emlegető Alice Vasquez döbbenetesen fiatalos testét megmutató merész fotóival tízezreket hódított meg az Instagramon. A volt jógaoktató most úgy döntött, megteszi a következő lépést, és regisztrál egy kizárólag felnőtteknek szóló platformon is – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A 41 éves Vasquezről korábban megírtuk, hogy 16 éves korában szülte meg első gyermekét, Kaylát, aki szintén 16 évesen esett teherbe, vagyis a jógaoktató már akkor nagymama volt, amikor a korabeli nők többsége még csak tervezgette a gyermekvállalást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🎀Sweet🍯Alice🎀 (@sweetalice101) által megosztott bejegyzés, Jún 17., 2019, időpont: 4:10 (PDT időzóna szerint)

Vasquez azt mondja, rengeteget tesz azért, hogy megőrizze korát meghazudtoló külsőjét. Nem spórol a különböző kozmetikai szerekkel, krémekkel, szérumokkal és kenőcsökkel, kínosan ügyel rá, hogy eleget aludjon, emellett természetesen minden nap mozog és egészségesen étkezik. Azt mondja, csak nagyon indokolt esetekben lógja el az edzéseit, és minél öregebb, annál keményebben dolgozik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🎀Sweet🍯Alice🎀 (@sweetalice101) által megosztott bejegyzés, Szept 15., 2019, időpont: 8:45 (PDT időzóna szerint)

A negyvenes nagymama nem titkolja, átesett néhány szépészeti beavatkozáson is. Megcsináltatta többek között a melleit, a fenekét, és kap botoxinjekciókat is. Eddig nagyjából 100 ezer dollárt (kb. 30 millió forintot) költött plasztikára, és azt mondja, mindent megtesz azért, hogy ez ne ablakon kidobott pénz legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik