Élet-Stílus

Erdélyi Mónika az Álarcos Énekes jelmezéről: Ott állsz egy miniszaunában, fejeden egy műanyag vödör

Ő volt a dínó.

Az Álarcos Énekes legutóbbi adásában a dínót leplezték le a nyomozók, amivel meg  is szerezték az első pontjukat, ugyanis mindenki Erdélyi Mónikára tippelt. Az első produkció alkalmával azonban még nagyon sötétben tapogatóztak, ami kifejezetten hízelgő volt Erdélyinek.

Ott álltam és jöttek a nevek, hogy Dolly, Zoltán Erika, Singh Viki, csupa énekesnő. Hazafelé ültem a kocsiban és azt mondtam, hogy úristen, ez milyen jó, hogy én rólam azt gondolják, hogy énekesnő vagyok

– mondta a Reggeliben Erdélyi Mónika, aki hozzátette, nagyon izgult a produkciók alatt és a jelmeze sem könnyítette meg a helyzetét.

Nekem nem hamis a hangom, mert ének-zenei általánosba jártam, négy évig zongoráztam. Tökéletes hallásom van, de attól az még nem egy képzett hang. Egy ilyen megmérettetésen amúgy is csúszkál az ember hangja. (…) Ez a jelmez egy miniszauna. Ki volt tömve mindenhol. Gondolj bele. Ott állsz egy miniszaunában, fejeden egy műanyag vödör és hiába van elöl egy kis rés, alig látsz ki. A csárdás miatt, amivel kiestem két napig nem aludtam, annyira izgultam. Hát csárdást táncolni két palacsinta lábbal?

Kiemelt kép: RTL

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik