Élet-Stílus

Szándékosan buktatta le a hűtlen férjet az ékszerboltos

Összekevertem a csomagokat, upsz.

Több mint 7,5 milliószor nézték meg azt a videót a TikTok-on, amit egy Zoe Roe nevű nő készített egy héttel ezelőtt.

Az ékszerboltban dolgozó alkalmazott elmeséli a felvételen, hogy járt az üzletben egy férfi, aki a feleségét szerette volna meglepni valamivel a 10. házassági évfordulójukon. Ki is választott egy ajándéktárgyat „Az én gyönyörű feleségem” felirattal. Zoe rákérdezett, adhat-e még valamit, mire a férj jelezte, hogy vásárolna még egy meglepetést, de ha lehet, azt szeretné egy másik kártyával fizetni. Megkérdezte, van-e olyan ajándéktárgy, amin „Barátnő” felirat van, az eladó bólintott, majd a vásárló még egy „Boldog első évfordulót” kártyát is csomagoltatott a meglepetés mellé.

A férfi annyit kért az alkalmazottól, hogy a feleségének szánt csomagra írjon egy K betűt, mivel Kristinnek hívják a feleségét, a másik ajándékra pedig Laurának egy L betűt.

A videó végén azt mondja ironikusan Zoe:

A francba! Úgy emlékeztem, hogy a feleséget hívják Laurának, és a barátnőt Kristinnek. Úgy tűnik, összekevertem a csomagokat! Upsz!

A videóhoz több mint 21 ezer hozzászólás érkezett. Volt, aki dicsérte a feleséggel szolidáris eladót, mások azt írták, nem kellett volna más dolgába beavatkoznia, és olyan is akadt, aki feltett egy jogosnak hangzó kérdést

Vajon mit fog szólni a nő főnöke, amikor meglátja a videót?

@zozoroe

What a good day to look out for other women😈 this happens too often. ##fyp ##whydomen ##storytime ##CTCVoiceBox ##DayInMyLife ##OikosOneTrip ##funny ##viral

♬ original sound - Zoe Roe

 

 

Saját anyjával szexelt a férfi, amikor a feleség belépett
Vérfertőző viszonyra derült fény a massachusettsi házban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik