Élet-Stílus

A Baby Sharkkal kínozták az elítélteket egy amerikai börtönben

Minden szülő átérzi fájdalmukat.

Az elítéltek ellen elkövetett kegyetlenkedések miatt indítottak eljárást két börtönőr, valamint felettesük ellen az amerikai Oklahoma államban, mert arra kényszerítettek falhoz bilincselt elítélteket, hogy órákon át hallgassák a Baby Shark című gyerekdalt – jelentette a helyi sajtó. A vád szerint legalább négy elítéltet kínoztak ezzel a módszerrel abban a szobában, ahol a rabok az ügyvédeikkel szoktak találkozni.

A három börtönőr ellen elítélteken alkalmazott testi fenyítés, elítéltek ellen folytatott kegyetlenkedés valamint összeesküvés vádjával indítottak eljárást. Ezek mind szabálysértésnek számítanak, és David Prater ügyész kijelentette: az elkövetett kínzás olyan súlyos volt, hogy legszívesebben bűncselekmény miatt emelt volna vádat ellenük, de nem találtak olyan jogszabályt, ami ezt lehetővé tette volna.

A kínzások tavaly novemberben és decemberben történtek. A hatóságok közlése szerint a két 21 éves börtönőr a falhoz bilincselte az elítélteket, úgy, hogy csak állni tudtak, majd egy számítógépes hangfalon keresztül újra és újra lejátszották nekik a Baby Sharkot, és ezt volt, hogy legalább két órán át kellett hallgatniuk. Ráadásul volt, akit álmából felkeltve, hajnali kettő és hajnali három órakor tették ki ennek a kínzásnak.

Ha esetleg nem ismerné a dalt, és szeretné megtudni, miért használható kínzásnak, hallgasson bele, és megtudja.

Így kínozzák szüleiket a gyerekek
Akinek már volt dolga kisgyerekekkel, az pontosan tudja, hogy jobb nem ujjat húzni velük, ha a napi zenei betevőjükhöz vagy rajzfilmjükhöz akarnak hozzájutni. Mivel kergetik a leginkább őrületbe a szülőket?

Kiemelt kép: YouTube/PinkFong

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik