Élet-Stílus

Fél perc sem kellett a bunyóhoz: maszkviselés miatt estek egymásnak a repülőn

Az arcpajzsos nem értette, miért kell még maszk is.

Rylie Lansford október 3-án az Allegiant Air járatával utazott Phoenixből az utahi Provo városába. Ahogy az utas az NBC News-nak elmondta, azt gondolta, ez is csak egy olyan repülőút lesz, mint a többi.

A gép azonban még el sem hagyta a Phoenix-Mesa Gateway Airport területét, amikor verekedés tört ki a fedélzeten, ráadásul épp Lansford mellett.

A fiatal nő gyorsan eltávolodott a bunyózóktól, és bekapcsolta a telefonján a kamerát.

Elmondása szerint a vita úgy kezdődött, hogy az egyik légiutas-kísérő szólt egy arcpajzsban üldögélő utasnak, hogy a társaság járatain az arcmaszk viselése a kötelező, emellett az óvatosabb utasok viselhetnek arcpajzsot is, de az semmiképp sem helyettesítheti a maszkot.

Az utas vitába szállt a legénység tagjával, és nem volt hajlandó maszkot húzni, ez nem tetszett az előtte ülő férfinak, aki szintén összeszólalkozott vele, és harminc másodpercen belül már ütötték egymást.

A videón látható, hogy a vitába bekapcsolódó maszkpárti utasnak épp az állán van a védőtextil, persze lehet, hogy csak a bunyó hevében csúszott oda.

Az esetet rögzítő Rylie Lansford elmondta: teljesen elmebeteg dolognak tartja, hogy ennyire elfajult a vita, hiszen csak egy maszkon vesztek össze az utasok. Az arcpajzsos utast végül indulás előtt leszállították a járatról, sima maszkos utastársa elutazhatott Utahba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rylie Lansford (@bakedbyrylie) által megosztott bejegyzés, Okt 3., 2020, időpont: 6:38 (PDT időzóna szerint)

Nemrég írtuk meg, hogy egy repülőgépről leszállítottak egy anyukát és egy kétéves kisfiút, szintén maszk(nem)viselési okokból

Ajánlott videó

Olvasói sztorik