Élet-Stílus

Szétzúzta a kezét a Tortakirály egy szörnyű bowlingpályás balesetben

Meg akarta javítani a bábúállító gépet, de beleragadt a kézfeje, és többször is átszúrta egy fémrúd.

Sürgősségi műtéten esett át a Tortakirály néven ismertté vált Buddy Valastro amerikai cukrász, miután szörnyű baleset érte egy bowlingpályán – írta a Fox News. A cukrász szóvivője az amerikai hírtelevíziónak elmondta, hogy Buddy egy hibát akart elhárítani a bábúállító gépben, amikor kézfeje beszorult a gépbe. A szóvivő közölte:

Nem tudta kivenni a kezét, és végignézte, ahogy egy 4 centiméteres fémrúd lassan átszúrja a kezét egymás után három alkalommal, a mutató és a középső ujja között.

A cukrászt végül a fia szabadította ki a gépből, egy orrfűrésszel segítségével, amivel átvágta a fémrudat. Buddy-t azonnal egy New Jersey-ben található kórházba vitték a vasárnap történt baleset után, ahol eltávolították a kézfejben lévő fémrudat, majd egy manhattani kórházban egy helyreállító műtétet végeztek el rajta.

A 43 éves cukrász az Instagram-oldalán osztott meg magáról képet, ahogy a kórházi ágyban fekszik.

A beszámoló szerint Buddy hosszú lábadozás és terápia elé néz. A helyzetet súlyosbítja, hogy a domináns jobb keze sérült meg. Azt nem közölték, hogy sérülése mennyire fogja befolyásolni a munkáját.

A kiemelt képen Buddy Valastro egy Las Vegas-i eseményen, 2014-ben. Fotó: AFP / Ethan Miller/Getty Images for Vegas Uncork’d by Bon Appetit

Ajánlott videó

Olvasói sztorik