Szórakozás

Budapestre terjeszkedne Tortakirály Buddy

Amerika egyik legismertebb és legsikeresebb cukrásza, Buddy Valastro annyira megkedvelte Budapestet, hogy szeretne cukrászdát nyitni a magyar fővárosban.

Buddy célja, hogy a meglévő amerikai üzleteken túl minden földrészen legyen saját cukrászdája.
Kollégáival éppen azon vannak, hogy kidolgozzák a rendszert, amelynek segítségével minden országban egyenletesen magas minőséget tudnak biztosítani a vásárlóknak. Még nem dőlt el, hogy Európában hol nyílnak üzletek, de Buddy szeretné, ha Budapesten is lenne. Az viszont biztos, hogy a termékkínálat felerészben mindenütt az amerikai kedvenceket tartalmazza, míg a másik felét a helyi specialitások teszik majd ki.

A Tortakirály című reality főszereplője a TLC szervezésében tartott sajtótájékoztatót szerdán délután Budapesten, ahol a sorozat hetedik évadát harangozták be. Buddy-nak az esemény előtt volt ideje megismerkedni a magyar konyhával, elmondta hogy mennyire szereti a csípős és paprikás ételeinket, sőt az édességeinket is.

A cukrászmester szívét megérintette, hogy a műsorát mennyire szeretik a magyarok.

Korábban nem is gondolta, hogy a Tortakirály ennyire népszerű nálunk. A sajtótájékoztatón arra biztatta a magyar fiatalokat, hogy küzdjenek az álmaikért, és bátran vágjanak bele a cukrászmesterség kitanulásába.

A szerencsések szerda délután közönségtalálkozó keretein belül találkozhatnak egy budai bevásárlóközpontban a Tortakirállyal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik