Élet-Stílus

Újabb buta, veszélyes trend indult el a TikTok-ról

Ez a legújabb dili.

Egyenetlen fogak? A TikTok-tinik megoldják!

Az Insider.com ír arról a legújabb diliről, ami a fiatalok kedvenc közösségi platformján a TikTok-on indult el. Azt már megszokhattuk, hogy a TikTok népe nem ismer határokat, ha tartalomgyártásról van szó. A legszomorúbb talán az volt, amikor a holokausztból csináltak viccet:

A TikTok legújabb szépségápolási trükkje arról szól, hogy hogyan lehet gyorsan eltüntetni a fogsor egyenetlenségeit. Nem fogorvosi beavatkozással, nem fogszabályzóval, hanem körömreszelővel. Viszonylag sokan kezdtek arról posztokat gyártani az oldalon, hogy könnyen és egyszerűen lehet tökéletes fogsort varázsolni, nem kell hozzá más, csak egy reszelő.

Sokan persze azzal védekeznek, hogy csak viccelődnek, de ez valójában nincs sehol feltüntetve, így sok hiszékeny felhasználó gond nélkül elkezdheti reszelni a fogát a tökéletes mosoly reményében.

Az oldalon szerencsére fent vannak fogorvosok is, akik rögtön elkezdtek kampányolni a buta videók ellen.

Azzal, hogy elkezdi valaki reszelni a fogát, valójában csak a fogának az élettartalmát rövidíti meg, nem csak a hosszát.

– mondja az egyikőjük.

Dr. Chad Evans, egy texasi fogászat vezetője elmondta, hogy a fog lereszelése nem olyan, mint a körmünk reszelése. Ha a körmét lereszeli az ember akkor az egy idő után vissza fog nőni, a fogazatunk nem így működik, ha elrontjuk őket, akkor amiatt egy életen keresztül szenvedni fogunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik