Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: ázsiai lánya lett a fehér párnak

Mint minden héten, most is összeszedtük az olvasóinkat tavaly ilyenkor leginkább érdeklő cikkeket. 2019 38. hetének olvasmányai.

Már kétéves volt Kristina Koedderich és Drew Wasilewski közös gyermeke, mikor észrevették, hogy ázsiai a gyerekük – annak ellenére, hogy ők fehérek. Kiderült, hogy a termékenységi klinikán nem a férj, hanem egy másik férfi spermáját ültették be. És az is lehet, hogy nem csak náluk hibázott a klinika.

Ázsiai lánya lett egy fehér párnak
A lány már kétéves volt, mikor észrevették a szülők, hoyg valami nicns rendben.

Egy brit nő bulizni volt barátaival, de nem sikerült valami fényesre az éjszaka, mert valamiért nagyon fájtak a lábfejei. Csak másnap, a képeket megnézve jött rá, hogy mi is volt az oka.

A lenyugvó napnak is van ereje, talán emlékszünk erre a nem túl szép reklámszlogenre, de ami egyből az eszünkbe jutott, mikor a következő történetről olvastunk. Tavaly ilyenkor hozott ítéletet a bíróság egy özvegyasszony és 64 éves párja ügyében, akik nem bírtak magukkal, és csúcsidőben estek egymásnak a vonaton.

A zsúfolt vonaton kényeztette orális szexszel az idős özvegyasszonyt egy 64 éves férfi
A Londonból indult vonaton kisgyerekek is voltak, amikor a részeg brit pár mindenki szeme láttára belekezdett.

Egy amerikai pár életének elvileg legboldogabb pillanata fordult tragédiába. Tanzániában voltak nyaralni, ahol egy olyan faházban szálltak meg, amely részben a víz alatt van. A férfinak pedig az az ötlete támadt, hogy kiúszik, és így kéri meg a párja kezét. Aki igent mondott, de a férfi ezt már nem hallhatta.

Megkérte a barátnője kezét a víz alatt, aztán megfulladt
A nő igent mondott, de párja ezt már sosem hallhatta.

Egy férfi dühösen rohant vissza a szendvicsezőbe, mert a felesége szendvicsére az volt felírva: bitch, azaz szajha. Tajtékzott a pultnál, de az étterem dolgozói nem értették, mi a baj a felirattal, abban semmi rossz nincs.

Dühösen rohant be a szendvicsezőbe, mert a „szajha" szót írták neje ételére, de végül ő érezte cikinek magát
Az amerikai férfi végül nevetni tudott a félreértésen, annyira, hogy ő maga osztotta meg a világgal a történetet.

Egy brazil nőnek, Jessica Guedesnek eljött a nagy nap, hogy összekösse életét a szerelmével, egyben leendő gyermekük apjával. A nő már az esküvő napjának elején sem érezte jól magát, de a templomhoz vezető úton rosszul is lett. A családtagjai azt hitték, csak az izgalomtól, de kiderült, nagyon nem.

A templom bejáratában stroke-ot kapott, és meghalt az esküvőjére tartó terhes menyasszony
A brazil nő már az oda vezető úton sem érezte jól magát, de akkor azt hitték, csak a nagy izgalom miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik