Élet-Stílus

„Hé, ez nem a hajcsatom!” – mondta a kígyóharapásra ébredő nő

Jól végződött a történet.

Képzeld el, hogy hajnali kettő van és olyan érzésed van, mintha egy hajcsat megszúrná a homlokod. Viszont kiderül, hogy ami sebesülést okozott rajtad, az hosszú puha és nagyon is él, ugyanis egy kígyóról van szó, aki beléd mart – na, egy az egyben ez történt meg Emily Hindsszel, akinek a történetéről a news.com.au írt. A nő az 550 fős Coolalingában él Ausztráliában, és amikor szólt a férjének, hogy megharapta egy kígyó, a férfi annyit felelt:

Faszság!

A területen, ahol a házaspár él, nem ritkaság a kígyó: egyszer volt egy közel kétméteres állat a padlásszobájukban, illetve egy kisebb az éjjeliszekrényükben. Emily a villanykapcsolóért nyúlt (ami egyébként egy kígyóra hajazó hosszú madzag) és amikor sikerült fényt varázsolnia, akkor látta meg az állatot.

Nem gondoltam volna, hogy megharapott, de amikor belenéztem a tükörbe, akkor láttam, hogy két piros folt van a homlokomon, meg egy kis vér

– mondta a nő, majd hozzátette, hogy egy külön erre a célra átalakított, valaha golfütőként létező kígyókampóval próbálták kitessékelni az állatot, de az elkezdett feléjük mászni. Végül a férje kesztyűben ragadta meg az állatot a feje mögött, majd kihajította a bokorba.

A nő végül megúszta antibiotikumokkal. A róla készült fotókat itt megnézheti.

Kiemelt képünk illusztráció: Ulet Ifansasti/Stringer

Ajánlott videó

Olvasói sztorik