Élet-Stílus

Százötvenezren követik a nőt, akit nem jegyeztek el

Népszerű Instagram-oldal egy bal kéz főszereplésével.

Véget ért minden idők legfurább esküvői nyári szezonja – illetve hát sokak számára el sem kezdődött: szertartások ezreit kellett elnapolni a világ legkülönbözőbb pontjain, ugyanabból az okból kifolyólag.

És ebben az évben sem vezették oltár elé azt a nőt sem, aki már 4 éve rendszeresen tudatja a nagyvilággal, hogy nem volt esküvője. Igaz, meg sem kérték a kezét.

Mary McCarthy 2016-ban indította el a notengaged (nem eljegyzett / nem jegyes) Instagram-oldalt, ahol szingli életének érdekes és unalmas pillanatait mutatja be. Az író, színésznő McCarthynak egy eljegyzési buli után pattant ki az agyából az ötlet: hazafele menet megállt egy mexikói gyorsétteremnél, és készített egy fotót, amihez odaírta: „amikor nem vagy eljegyezve de tacót eszel”.

Azóta több mint 800 bejegyzésben, több mint 800 fotón látható a keze, amin nincs eljegyzési gyűrű.  

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Not Engaged (@notengaged) által megosztott bejegyzés, Márc 12., 2020, időpont: 6:11 (PDT időzóna szerint)

A nem túl változatos fotótéma ellenére elég nagy az érdeklődés az Instagram-oldal iránt: Mary McCarthyt több mint 155 ezren követik. És közben sokakat inspirál: az egyedül élő nők közül rengetegen írnak neki, ő pedig vicces, ironikus posztokban segít másoknak átlendülni a nehézségeken, és pozitívan látni az életet – szingliként is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Not Engaged (@notengaged) által megosztott bejegyzés, Dec 31., 2019, időpont: 4:02 (PST időzóna szerint)

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik