Élet-Stílus

A Konyhafőnök: Fördős Zének nem vette be a gyomra a húsos-tejszínhabos palacsintát

Meglepte János desszertje.

A gasztroverseny szereplőinek olyan menüt kellett összerakniuk, amiben a főételhez és a desszerthez is savanyított zöldségeket kellett használniuk. János kreativitása azonban felmondta a szolgálatot. A séfek elé állva hamis hortobágyi palacsintaként mutatta be ételét, de végül kiderült, hogy nem is annyira hamis.

Miután Fördős Zé a kóstolás után megkérdezte, hogy mit rakott a töltelékbe, amitől ilyen hús íze van, János rávágta, hogy húst. Ettől függetlenül tejszínhabbal és ribizlivel díszítette az ételt.

Az, hogy hús van a desszertben, én azt nem tudom hova tenni. Lehet, hogy van olyan nyitott szellemiségű ember, aki el tudna fogyasztani jóízűen egy töltött káposzta után egy húsos palacsintát tejszínhabbal és gyümölccsel, de az nem én vagyok

– mondta Fördős Zé.

Kiemelt kép: rtl.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik