Élet-Stílus

Elhányta magát a bristoli anya, amikor kicsomagolta az Amazonon rendelt kulacsot

Egy rózsaszín kulaccsal lepte meg az iskolába készülő kislányát egy bristoli anya. Amikor azonban megérkezett az Amazonról rendelt áru, a nőt kellemetlen meglepetés várta a dobozban.

Elhányta magát egy bristoli anya, amikor kicsomagolta az Amazon online kereskedéstől rendelt kulacsot, amivel a kislányát szerette volna meglepni iskolakezdésre – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A 36 éves Sarah Starr egy Super Sparrow márkájú, 750 milliliteres, átlátszó, rózsaszín kulacsot vett 7 fontért (kb. 2800 forintért) az Amazonon. Miután kézbesítették, és kicsomagolta, az anya észrevette, hogy a kulacs nem üres, hanem nagyjából az egynegyedéig valamilyen sötét folyadék tölti meg. Amikor a nő kinyitotta a kulacsot, rájött. hogy vizelet van benne.

A felháborodott Starr panaszt tett, az Amazon pedig elnézést kért a kellemetlenségért, megígérte, hogy kivizsgálja az ügyet és felajánlott a nőnek kárpótlásul egy 10 fontos (kb. 4 ezer forintos) utalványt.

Az Amazonról korábban elterjedt, hogy annyira embertelen munkakörülményeket teremt az alkalmazottainak, hogy azok pisilni sem mernek elmenni a futószalagok mellől, inkább palackokba ürítenek. A cég tagadta a vádakat.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Valeriia Sviridova / EyeEm)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik