Élet-Stílus

Harry és Meghan új városba költöztek, máris felidegesítették a helyieket

A feje tetejére állt a csendes kisváros élete.

A kaliforniai Montecitóban vásárolt villát Meghan Markle és férje, Harry herceg, hogy a végtelenül csendes, paparazzi-mentes Santa Barbara-i kisvárosba költözhessenek fiukkal, Archie Harrisonnal.

A helybélieknek azonban máris elegük lett a hercegi párból, számolt be a sztoriról a TMZ, merthogy a lesifotósok teljesen ellepték a várost Meghanék érkezése óta.

Annak ellenére, hogy a nyilvánosság előtt még nem is mutatkoztak, a helyieket sok bosszúság éri, mert a paparazzik egész nap a várost járják, boltokba mennek be kérdezősködni a párról. Ehhez jönnek még a helikopterek, melyek cikáznak a város fölött, sőt, még a turisták száma is megnőtt, akik mindenképp Harryék háza környékén akarnak fotókat készíteni.

Érdekesség, hogy ezen a környéken lakik Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey és még a Kardashianok is, akiknek nem okozott eddig gondot, hogy feltűnésmentesen éljék az életüket.

A város lakói most Meghantől és Harrytől várnak megoldást, mert lassan élhetetlenné válik az amúgy csendes kis közösség élete.

Meghan Markle egy híres feministával beszélgetett, az erről készült fotókat pedig falra tennéd
Az egyszerűen nem sülhet el rosszul, ha egy amerikai színésznő, akiből brit hercegné lett, de végül inkább otthagyta a királyi családot, leül a feminista mozgalom egyik meghatározó arcával.

Kiemelt kép: Chris Jackson – Pool/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik