Élet-Stílus

Ezer rajongót veszített egyetlen Instagram-poszttal a személyi edző

„Azért maradhatunk barátok?”

Alex Crockford népszerű személyi edző Londonban, sőt a közösségi oldalaknak hála az egész szigetországban ismert a neve. A 30 éves fitneszgurunak csak az Instagramon 364.000 ezer követője van – ez a szám azonban nemrég megcsappant kissé.

Crockford ugyanis közzétette, hogy megnősült.

Elvette barátnőjét, a 32 éves Sarah-t, majd a ceremónia képeit kiposztolta az Instagramra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alex Crockford #CrockFit (@alexcrockford) által megosztott bejegyzés, Aug 23., 2020, időpont: 11:51 (PDT időzóna szerint)

Az edző a Daily Mailnek elmesélte: 24 óra leforgása alatt ezren döntöttek úgy, hogy nem követik tovább a közösségi oldalon. Korábban is előfordult, hogy veszített néhány rajongót, de ekkora tömeg ilyen rövid idő alatt még nem búcsúzott el tőle. A lap kérdésére, miszerint nem lehet-e, hogy a női rajongók egy része csalódott, amiért a férfi elkelt, azt válaszolta: ez igen hízelgő lenne, és hozzátette:

Remélem, azért lehetünk barátok.

A Twitteren egyébként már nem udvariaskodott, sőt meglehetősen csalódottnak, sértődöttnek tűnt az erről szóló posztban:

Ahogy várható volt. Instagram kikövetések százai, csak mert megnősültem. Igazán sajnálom, hogy a boldogságom elszomorít benneteket.

A képeket egyébként azért osztotta meg, mert az eredetileg tervezett 100 helyett csak 30-an lehettek a szertartáson – a még mindig életben levő járványügyi korlátozások miatt.

Crockford különösebben nem bánja, hogy ennyien elbúcsúztak tőle, egyrészt, mint mondja, sokkal fontosabb, hogy rengetegen gratuláltak a házasságához; másrészt azért így is maradtak rajongói: a YouTube-on, TikTokon, Facebookon és Twitteren összesen 700 ezren követik, ő az egyik legnépszerűbb személyi edző az Egyesült Királyságban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik