Élet-Stílus

Elárverezi ikonikus szemüvegét Mia Khalifa, hogy segítsen a libanoni robbanás károsultjain

Elárverezi ikonikus Gucci szemüvegét, és egyéb személyes tárgyait Mia Khalifa, a pornósztárból lett közösségi celeb, hogy bevételből a bejrúti robbanás károsultjait segítse. Az aukció még öt napon át tart, a teljes bevételt a libanoni Vöröskereszt kapja.

A libanoni-amerikai Mia Khalifa hat évvel ezelőtt, mindössze három hónapot töltött a pornózással, és csak néhány videót készített, de ez is elég volt ahhoz, hogy az iparág egyik legnagyobb csillagává váljon.

Miután az egyébként katolikus nő az egyik videójában hidzsábot viselt, halálosan megfenyegette az Iszlám Állam nevű terrorszervezet, és több országból kitiltották. Khalifa ezután felhagyott a pornózással és a közösségi médiában építette fel karrierjét.

Miután a múlt héten több ezer áldozatot követelő, hatalmas robbanás történt a libanoni főváros, Bejrút kikötőjében, Khalifa úgy érezte nem maradhat tétlen. Úgy döntött, az eBayen elárverezi a karrierjét végigkísérő, ikonikus Gucci szemüvegét. Az árverés jelenleg 100 ezer dollárnál (kb. 30 millió forintnál) jár, és még több mint öt napon át tart – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Khalifa minden 25 ezer dollárnál hozzáad valami meglepetést a szemüveghez: például készít magáról egy utolsó fotót a szemüvegben, és dedikálja a vevőnek, de felajánlotta egy használt borotváját, és a fürdőszivacsát is. Az aukció utolsó óráit pedig élőben közvetíti majd valamelyik közösségi csatornán.

Khalifa legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy petíciót indított pornóvideói törléséért. Azt mondja, nagyon megbánta a pornózást, ami miatt a családja kitagadta, és súlyos pszichés problémákat okozott neki, melyek miatt folyamatos terápiára szorul. Hozzátette, ő csak aprópénzt keresett a pornóvideókkal, míg a BangBros és PornHub dollármilliókat kaszált velük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik