Élet-Stílus koronavírus

Nem szólt, hogy koronavírusos, mert „annnnyira meg akarta már csináltatni” a körmeit

Nem bírta a hosszú karantént.

Spokane városában (Washington állam) létezik egy Rogue Menai Salon nevű körömszalon, amiről valószínűleg az életben nem hallottunk volna, ha nem keresi fel az intézményt egy fura kliens.

A szalonban dolgozó Taylor Caravella nevű fiatal nő az Instagramon osztotta meg az alább látható, egészen döbbenetes üzenetváltást, ami közte és az említett vendég között történt. Az egész egy ártatlan mondattal indul: a kuncsaft azt írja, ott felejtette a pénztárcáját a szalonban, és szeretne visszamenni érte; Taylor válaszolt, hogy természetesen, nyugodtan jöjjön be. És ezután jön a váratlan fordulat:

Elég rosszul érzem most magam emiatt, és nem kellett volna bemennem a megbeszélt időpontra, de iszonyúan meg akartam már csináltatni a körmeimet. Két napja pozitív lett a vírustesztem, úgyhogy kérlek, vonulj karanténba.

A műkörmös felháborodott válaszában azt írja: előtte direkt megkérdezte ügyfelétől, hogy átesett-e már a víruson, illetve előfordulhat-e, hogy nemrégiben fertőzésveszélynek tette ki magát. Ráadásul Caravella azt is közölte a vendégével, hogy mindez azért is fontos, mert immunhiány-betegségben szenved. Erre a következő válasz érkezett:

Iszonyúan ki akartam már jönni a házból. Két napig karanténban voltam, ne haragudj. Annnnnyira nagyon meg akartam már csináltatni a körmeimet. Láttad, milyen rossz állapotban voltak!

Taylor Caravella azóta nyilatkozott az ügyről, és elmondta: mindketten maszkban voltak (ami persze nem menti fel a vendégét, akinek ettől még természetesen jeleznie kellett volna, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje), és azóta ő is teszteltette magát; mindenesetre rendkívül szomorúnak tartja a történteket.

Lesújtó volt az üzeneteit olvasni. Aggasztó, hogy vannak emberek, akik nem veszik komolyan mások biztonságát.

A műkörmös több hatóságnál is jelentette az esetet – majd kéthetes karanténba vonult.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor (@roguemenai) által megosztott bejegyzés, Aug 4., 2020, időpont: 12:38 (PDT időzóna szerint)

 

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Amputálni kellett egy walesi nő ujjának nagy részét, mert fertőzést kapott a manikűrösnél
Orvostanhallgatóknak mutogatták a fertőzését, olyan súlyos volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik