Élet-Stílus

Meghalt egy fiatal anyuka, miután egy falatot evett a hűtőben talált tésztából

Az Olaszországban élő nő halálát allergiás sokk okozta.

Anafilaxiás sokkot kapott, majd pár nap múlva meghalt egy 27 éves pincérnő Olaszországban, miután a munkából hazatérve egy falatot evett a hűtőben talált tésztából – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint az ételben rák volt, amire a nő súlyosan allergiás volt.

A tunéziai származású Refka Dridi a beszámolók szerint az első falat után észlelte, hogy rákot evett, és azonnal segítséget kért a szomszédjától. A nő egyedül volt otthon nyolchónapos kisfiával, párja még dolgozott.

A szomszédok azonnal értesítették a mentőket, de mielőtt megérkeztek volna, Dridi anafilaxiás sokkot kapott és elvesztette az eszméletét. A kórházba szállítás után két napon át feküdt kómában, és szombat délután leállt a szíve, miközben az intenzív osztályon feküdt.

A tunéziai születésű nő tíz éve élt Olaszországban, és az elmúlt években az egyik leghíresebb palermói étterem, a Michelin-csillagos I Pupi pincérnője volt. Halálának hírét először az étterem tulajdonosa, Laura Codogno osztotta meg a Facebook-oldalán, aki a szakács Tony Lo Cocóval együtt vezeti az vendéglőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik