Meghalt egy fiatal anyuka, miután egy falatot evett a hűtőben talált tésztából

Az Olaszországban élő nő halálát allergiás sokk okozta.
Korábban a témában:

Anafilaxiás sokkot kapott, majd pár nap múlva meghalt egy 27 éves pincérnő Olaszországban, miután a munkából hazatérve egy falatot evett a hűtőben talált tésztából – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint az ételben rák volt, amire a nő súlyosan allergiás volt.

A tunéziai származású Refka Dridi a beszámolók szerint az első falat után észlelte, hogy rákot evett, és azonnal segítséget kért a szomszédjától. A nő egyedül volt otthon nyolchónapos kisfiával, párja még dolgozott.

A szomszédok azonnal értesítették a mentőket, de mielőtt megérkeztek volna, Dridi anafilaxiás sokkot kapott és elvesztette az eszméletét. A kórházba szállítás után két napon át feküdt kómában, és szombat délután leállt a szíve, miközben az intenzív osztályon feküdt.

A tunéziai születésű nő tíz éve élt Olaszországban, és az elmúlt években az egyik leghíresebb palermói étterem, a Michelin-csillagos I Pupi pincérnője volt. Halálának hírét először az étterem tulajdonosa, Laura Codogno osztotta meg a Facebook-oldalán, aki a szakács Tony Lo Cocóval együtt vezeti az vendéglőt.

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

A cikkhez ide kattintva szólhatsz hozzá.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.