Élet-Stílus

Nagyot néztek a berliniek, amikor megtudták, ki lopkodja el a cipőiket

A német főváros egyik negyedében egymás után tűntek el a házak előtt hagyott szandálok, cipők és papucsok. Az egyik áldozat fejtette meg a rejtélyt.

A Berlin délnyugati szélén található Zehlendorf negyedben élő Christian Meyer egy nap azt vette észre, hogy eltűnt a teraszán hagyott futócipője. A férfit dühítette a dolog, mert a cipő új volt és drága, ezért az egy helyen élő embereket összekötő Nebenan nevű közösségi oldalon jelezte az esetet.

Legnagyobb meglepetésére kiderült, hogy nem ő volt az egyetlen áldozat – jelentette a helyi sajtó. A negyedben egymás után tűntek el a lábbelik, és senki sem tudta, hogy ki lehet a sorozatos cipőtolvaj. Meyer végül egy tippet követve rajtakapta a tolvajt, ami nem volt más, mint egy róka, amelyet egy pár szandállal a szájában le is fényképezett.

A férfi pár nappal később követni kezdte a rókát, és egy elhagyatott területen, több mint egy óra keresgélés után, a sűrű bozótosban megtalálta a róka odúját, ahol több mint száz darab lábbelire bukkant. A képek alapján úgy tűnik, hogy a róka leginkább a műanyag papucsokat kedvelte.

Meyer végül nem találta meg a saját cipőit, de három embernek sikerült meglelnie eltűnt lábbelijét a róka zsákmánya között.

Egymás után osztják meg az emberek az őket meglátogató barátságos rókákról készült fotókat és videókat
A rókák lettek az internet új kedvenc cuki állatai a kutyák, macskák és mosómedvék után.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Gettyimages

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik