Élet-Stílus

Így zuhant le a daruról a kétmillió forintos jacuzzi

Videón, ahogy kicsúszik, és hatalmas robajjal földet ér.

Tragédiát is okozhatott volna a jelenet, amit videóra vettek a walesi Swansea-ben.

A város Dunvant nevű részében daruval próbálták meg végső helyére, egy családi ház kertjébe juttatni a megrendelt jacuzzit. Végül ott kötött ki, csak nem egészben.

A Sun brit bulvárlapnak megszólalt az egész jelenetsort videóra rögzítő szemtanú, aki azt mondta, nem is értette, hogyan akarták így bejuttatni a luxusmedencét. Mindenesetre amikor az egész szerkezet megbillent, kicsúszott a tartókötelek közül, mintegy 20 méteres magasságból lezuhant, és hatalmas robajjal földet érve ripityára tört.

A videón hallani, hogy a kritikus pillanatokban valaki felsikít. Szerencsére nem állt senki a teher alatt, és óriási bajt okozott volna az is, ha a ház felett oldódik ki a szállítmány, hiszen simán átütötte volna a tetőszerkezetet.

A szemtanú szerint nem afféle gagyi műanyag jacuzziról van szó, hanem szép faborítású, drága darabról – a Sun ötezer fontos, azaz közel kétmillió forintos értékről ír. A luxuskád tulajdonosa (bár ez esetben nem biztos, hogy ez a legjobb szó) bízik benne, hogy napokon belül kiszállítják neki az új jacuzzit.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik