Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Iszonyatosan beégette a lány apja a nyaraló párt

Ahogy minden héten, most is elővesszük azokat a cikkeinket, amelyek tavaly ilyenkor, a 28. héten a legjobban érdekelték olvasóinkat.

Egy lány a barátjával ment nyaralni, és ahogy kell, lőttek is a szobájukból egy tükrös szelfit. Csakhogy arról nem gondoskodtak, hogy minden rendben legyen mögöttük. És apa persze kiszúrt egy egészen kényes részletet.

Iszonyatosan beégette a lány apja a nyaraló párt
A lány egy kínos hazugsággal próbált menteni, de csak rontott a helyzeten.

A budapesti Irinyi József utcában vette fel a mobiljával egy olvasónk, ahogy a kocsisorban az egyik sofőr kiszáll az autójából, majd irtó kemény fellépéssel odalép az előtte álló kocsis autójához, és elkezd keménykedni. Szürreális.

Kellemes vasárnap volt július 7-e, két személyt a győri szökőkútnál igazoltatták, mert a lábukat a vízbe lógatták. Csakhogy a bejelentés egészen másról szólt, ahogy a cikkünkben található videó is.

A győri szökőkútban szexelt egy pár
Az esetről videó is készült.

Súlyos sérülésekkel került kórházba egy magyar család három tagja, miután a horvát autópálya egy fizetőkapujánál nagy sebességgel beléjük hajtott egy BMW-s, az esetről videó is készült. A BMW-s utána állítólag azt hajtogatta:

Istenem, mit tettem?

Videón, ahogy a BMW beleszáguld a magyar család kocsijába a horvát autópályán
A tragédia pillanatairól pénteken délután a Jutarnji list című horvát lap közölte a térfigyelő kamerák felvételeit.

Ki ez? Merül fel sokszor, egy-egy hír hallatán sokakban, mintha ismerni kéne őket. De ez főleg generációs kérdés. Legalábbis valószínűleg, de itt egy kvíz, hogy ennek ellentmondjunk. Hajrá!

Kylie Jenner kicsit vagizott, és bemutatta a luxusautó-parkját. szerencsére nem csak egy kocsiból állt.

Az angliai Malvernben egy fesztivált tartottak tavaly, egy nőért, miután szívrohamot kapott, mentőhelikopter érkezett. Csakhogy ez nem csak egy sima fesztivál volt.

Szívrohamot kapott egy nő a szexfesztiválon
Túltolta a párcserélést.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik