Élet-Stílus koronavírus

Egy vagyont dobtak össze a maszkviseléshez ragaszkodó Starbucks-dolgozónak

A barista nem szolgált ki egy arcmaszk nélküli vevőt, aki emiatt a Facebookon próbálta meg beégetni ország-világ előtt.

Lenin Gutierrez egy San Diegó-i Starbucksban dolgozik. Mindezt onnan lehet tudni, hogy az érdekes nevű baristát megszégyenítették egy Facebook-posztban.

Június 22-én egy Amber Lynn Gilles nevű nő bejegyzést tett közzé a közösségi oldalon, amiben szerepel Gutierrez fotója, és az alábbi szöveg:

Ő itt lenen a Starbucksból, aki nem szolgált ki, mivel nem viseltem maszkot. Majd legközelebb megvárom a zsarukat és viszek magammal orvosi igazolást.

A bejegyzés elképesztő figyelmet kapott: 133 ezren (!) szóltak hozzá. Volt, aki egyetértett a posztolóval, de rengetegen hívták fel a nő figyelmét arra, hogy a srác csak egy alkalmazott, akinek nyilvánvalóan be kell tartania a kávézólánc szabályait.

Amennyiben tényleg Lenin Gutierrez megszégyenítése volt a bejegyzés célja, a posztoló csúnyán mellélőtt: az egyik kommentelő pénzgyűjtésbe kezdett, hogy egy kis extra borravalóhoz juttassa a baristát, és a GoFundMe oldalon jelenleg 27.800 dollárnál (8,8 millió forint) tart a kalapozás.

Gutierrez azóta a Facebookon megköszönte a rengeteg ismeretlen internetező adományát, azt írja, a pénzből meg tudja valósítani álmát, és táncolni fog, valamint gyerekeket tanít majd táncolni.

 

Száznegyven vendéget látott el két koronavírusos fodrász, mégsem fertőződött meg senki
Egy helyi járványgóc kialakulásától tartottak a helyi hatóságok, de tévedtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik