Élet-Stílus

Az egy hónapja elhunyt Czibók László barátnője elmondta, mitől érzi már jobban magát

Nem kér többek a részvétnyilvánításokból.

Május végén, néhány nappal az agyvérzése után a kórházban elhunyt az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, Czibók László. A hírt barátnője, Kövér Georgina osztotta meg, aki most a sok érdeklődő kedvéért készített egy videót arról, hogy hogy érzi magát.

Meghalt Czibók László
Párja számolt be a haláláról.

Több, mint négy hét eltelt most már és úgy érzem, hogy jobban vagyok. Elkezdtem újra edzeni. 5 nappal utána. Az eleje az nagyon nehéz volt, mert a konditerem az adott és nagyon sokat voltunk ott együtt. Sajnos az első két hétben minden edzést végigsírtam, mert mindenről eszembe jutott. Most egy kicsit ezt már helyre tettem fejben. Elég spirituális szemléletű vagyok, szinte kristálytiszta érzéseim vannak abba az irányba, hogy mi még fogunk találkozni. Amióta ezt megéreztem, azóta sokkal jobban érzem magam. Mintha elment volna pihenni egy nagyot és várna rám és figyelne közben, de tényleg biztosra veszem, hogy fogunk még találkozni és ez rengeteget segít

– magyarázta Kövér, aki azt kérte az emberektől, hogy most már hagyjanak fel a részvétnyilvánításokkal, mert úgy érzi, hogy azok csak visszalökik a depresszióba. A férfiakat pedig figyelmeztette, hogy ne nyomuljanak rá a közösségi oldalakon, mert arra még nem áll készen, hogy új kapcsolata legyen.

Kiemelt kép: YouTube/Georgina Kövér

Ajánlott videó

Olvasói sztorik