Élet-Stílus

A Walking Dead színésze hosszú posztban írt arról, hogy gyereke transznemű

Tizenegy éves gyereke kérte, hogy posztoljon erről.

Khary Paytont a legtöbben a Walking Dead című horrorsorozatból ismerheti mindenki, ott Ezekiel királyt alakítja már jó pár éve (fentebbi képünkön balra). Most azonban a BuzzFeed teljesen más dolog miatt írt a színészről, miután Payton a tizenegy éves gyerekéről posztolt.

Ez itt a gyermekem. Az egyik legboldogabb, legpozitívabb személy, akit csak ismerek. A fiam, Karter. Szigorúan K-val, mert a neve így emlékezteti őt az enyémre. Ő választotta ezt. Ahogy látjátok, lánynak született, de mindig is fiúként kezeltük. Azt gondolta, tök jó lenne ezt a közösségi médiában bejelenteni nektek. Mondtam neki, hogy sokan fogják támogatni, viszont néhány rossz arc kemény lesz vele. De azt mondta, »tudok a trollokról, apa, képes vagyok kezelni őket«. Semmi nem jelent nagyobb boldogságot, mint látni a gyerekedet, ahogy felfedezi, mit is jelent önmagának lenni. Ez az ő útja, támogatom ebben. Remélem, mindannyian fogtok érezni hasonló, csillapíthatatlan szeretetet, mint most én

– fogalmazott, később egy videót is közzétett, melyben megköszönte a rengeteg pozitív kommentet, amit ő Karter kaptak.

Köszönöm nektek. Magam sem értettem, mit jelent a transzneműség, hiszen nem szántam időt arra, hogy ezzel foglalkozzam. Amíg nem volt rá szükség. Ez nem arról szól, hogy a testünk csapdába esik. Nem is a ruhákról, amit viselünk. Ez arról szól, hogyan lehetünk önmagunk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Khary Payton (@kharypayton) által megosztott bejegyzés, Jún 15., 2020, időpont: 10:25 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram.com/amcthewalkingdead

Ajánlott videó

Olvasói sztorik