Élet-Stílus

Halálra rémült a pár a hatalmas póktól, a kiskutyájuk miatt mégis el kellett fogniuk

Alig költözött be új házába egy amerikai pár a texasi San Antonióban, rögtön egy hatalmas pókkal találták szemben magukat. Ráadásul a kiskutyájuk miatt úgy érezték, nincs más választásuk, mint azonnal megoldani a problémát.

Teouna Thomas és a férje, Ken nemrég költöztek be egy lakóparkba San Antonióban. Az új környék szinte azonnal megmutatta nekik a maga szépségét – írja egy helyi hírportál.

Teouna azt mondja, csak azt hallotta, hogy a férje felüvölt a konyhában, mire azonnal odarohant hozzá. Amikor meglátta, hogy mi ijesztette meg a párját, ő is felsikított. Egy tenyérnyi tarantula mászott a teraszajtón.

A házaspár attól tartott, hogy ha nem oldják meg azonnal a problémát, a pók esetleg megmarhatja a kíváncsi és nagyon óvatlan, 12 hetes kiskutyájukat. Ken végül egy műanyag dobozt tett óvatosan a pókra majd a túloldalról megijesztette kicsit, mire a tarantula beugrott a dobozba, Ken pedig gyorsan lezárta azt.

A házaspár ezután hívta a lakópark portaszolgálatát, akik elvitték, a lakott területtől messzebb szabadon engedték a pókot. Teouna készített egy videót a már elfogott pókról, amit aztán megosztott a Facebookon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik