Élet-Stílus

Ruszó Tibi nevében gyalázzák Gáspár Lacit és fenyegetik Majkát

Az X-Faktoros aggódik a következmények miatt.

A 2019-es X-Faktor győztese, Ruszó Tibi most azon bosszankodhat, hogy valaki visszaél a nevével a közösségi oldalakon. Ráadásul nem csak egyszerűen használja az énekes nevét, hanem nyerészkedik és gyalázkodik.

Az egyik, ami nagyon felbosszantott, hogy kevésbé ismert előadóktól pénzt kért, hogy erre az oldalra kitegye őket, így szerezve nekik rajongókat. Az utóbbi napokban pedig olyan posztokat tettek ki, amelyek zenészkollégákat és ismerősöket gyaláznak, például Gáspár Lacinak is trágárságot üzent, akinek nagyon hálás vagyok és nem kívánnék neki rosszat. Volt egy olyan poszt is, amelyben Majkának írja, hogy pillangókéssel lesz kiszúrva a kocsijának a kereke. Ezt mind egy olyan oldal nevében, amelyen az én nevem szerepel

– mesélte a Blikknek Ruszó Tibi, aki menedzserével együtt jelentette az oldalt, de egyelőre csak annyit sikerült elérniük, hogy a profil kezelője Ruszó Tibor Hivatalos Fanpage Oldalra változtatta az oldal nevét. Az énekes viszont aggódik, hogy a negatív tartalmak kihatással lesznek a karrierjére és kevesebb helyre hívják majd fellépni.

Ruszó Tibiék elkezdték felélni az X-Faktoros nyereményt
A járvány miatt vissza se jöhet Magyarországra.

Kiemelt kép: Instagram/@ruszotibihivatalos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik