Élet-Stílus

Lekísérték a pornószínésznőt a repülőgépről – pedig semmi rosszat nem tett

Elle Knox pusztán arról beszélt utastársainak, hogy ne maradjanak némák.

Elle Knox egy ausztrál pornószínésznő, aki korábban leginkább olyan tartalmakat osztott meg a közösségi oldalain, amin cicit villant vagy épp arra kéri követőit, hogy egy percen át nézzék a pucér fenekét.

Ha mostanában valaki rákeres a Twitteren, láthatja: csak és kizárólag az amerikai eseményekkel, George Floyd halálával, a tüntetésekkel és tiltakozásokkal van tele az oldala.

A 28 éves felnőttfilmes a napokban épp Amerikában járt, és bajba is került véleményének hangoztatása miatt. Június 2-án Houstonból San Franciscóba utazott, hogy másnap továbbutazzon Sydneybe. Amikor a United Airlines járata leszállt San Franciscóban, Elle Knox felállt, és egy rövidke beszédet mondott utastársainak.

Ez nem az én országom, én ausztrál vagyok. De észrevettem, hogy a demokráciátokat veszély fenyegeti. Ne törődjetek bele. Döntsétek el, hogy melyik oldalon harcoltok a történelmetekben.

Utastársai megtapsolták a rögtönzött beszéd után – de a légiutas-kísérők tetszését nem nyerte el a performansz, ugyanis Knoxot ezek után lekísérték a gépről, majd biztonságiak hallgatták ki a repülőtéren. Egy következő Twitter-posztban arról ír, hogy épp döntenek a sorsáról – felengedjék-e a Sydney-be tartó gépre. Végül hazautazhatott.

Elle Knoxnak azt mondták, beszédével félelmet keltett az utastársaiban.

A pornós azt írta egy posztban:

ha azzal fordulok a többi utashoz, hogy kívánjanak boldog szülinapot egy barátomnak, nem lett volna az egészből ügy.

 

Dukai Regina arra kéri a követőit, hogy kövessék ki, ha nem értenek vele egyet
Nem akarja meglovagolni a George Floyd hullámot, de úgy érezte, muszáj leírnia, ami benne van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik