Élet-Stílus

Cressida Bonas attól félt, megbélyegzi életét az, hogy ő Harry herceg exe

Igen, Meghan Markle előtt is volt élet!

Valószínűleg mindenki elfelejtette már, de Harry hercegnek Meghan Markle előtt is volt élete, sőt barátnői is. Például Cressida Bonas, aki sokáig volt esélyes arra, hogy hercegné legyen. Bonas és a herceg 2012 és 2014 között jártak egymással, Eugénia hercegnő mutatta be őket egymásnak.

Bonas most a Daily Telegraph-nak adott interjút, amiben elmondta, sokáig tartott tőle, milyen hatással lesz későbbi életére a herceggel való kapcsolata.

Féltem a kudarctól, a visszautasítástól, hogy nem csinálom jól, hogy nem vagyok tökéletes. Ezek sok helyzetben mind akadályoztak. Felnőttem és magabiztos lettem, és szerencsére megtanultam, hogy felesleges túl sokat foglalkozni apróságokkal

– mondta Bonas, aki arról is beszélt, hogy sokáig félt attól, hogy Harry-vel való szakítása után csak egy úgynevezett It Girl-nek, vagyis olyan lánynak hiszik majd, akit mindenki ismer, aki mindenhol ott van, akit mindenki maga mellett akar tudni.

Ez végül nem így történt, egyrészt mert jött Meghan Markle, aki mindent kitörölt Harry múltjából, másrészt közben Bonas élete is megváltozott: őt eljegyezte egy másik Harry, Harry Wentworth-Stanley, akivel idén házasodtak volna össze, ám a koronavírus miatt inkább elhalasztották a dolgot.

Kiemelt kép: SIANDERSON/Bauer-Griffin/GC Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik