Élet-Stílus

Két macsétás ember állított be szexjátékra, hogy megkínozzanak valakit – csak a lakcímet tévesztették el

Csak egy átlagos bírósági tárgyalás Új-Dél-Walesben.

Nagyon érdekes bírósági ügyben hoztak döntést a minap Ausztráliában.

2019 júliusában történt a most tárgyalt eset az Új-Dél-Walesben található Griffithben. Egy ügyfél megbízott két férfit azzal, hogy keressék fel a lakásán, kötözzék ki és dörzsöljenek egy seprűt az alsónadrágjához.

Ötezer ausztrál dollárt (nagyjából egymillió forint) ajánlott fel, amennyiben jól sikerül a szexuális játék.

A találkozót a Facebookon szervezték meg, a megrendelő időközben költözés miatt módosította a címet, és ez okozta a Rejtő-kabaréjelenetekből ismerős félreértést: a kínzást vállaló férfiak rossz címre állítottak be. A mit sem sejtő lakástulajdonos azzal szembesült, hogy két vadidegen áll a lakásában bozótvágó késekkel, és arról érdeklődnek, hogy őt kell-e kikötözni.

Miután az apró félreértés tisztázódott, a szolgáltatók távoztak, elmentek a jó címre, a megzavart lakó pedig a biztonság kedvéért értesítette a rendőrséget. A zsaruk meg is találták a két macsétát a következő helyszínen, emiatt indult végül eljárás.

A Daily Mail cikke szerint a bírák is szokatlannak nevezték az ügyet, amiben ezúttal az egyik vádlott ügyében hoztak döntést. Felmentették. Nem találták bűnösnek, mivel bebizonyosodott, hogy a macséta nem támadási célzattal volt nála, hanem, ahogy ügyvédje mondta:

ügyfele pusztán üzleti megállapodásban foglaltakat teljesített, miután megrendelték tőle, hogy seprűvel dörzsölgessen egy kikötözött félmeztelen, alsónadrágos férfit.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Részletesen mesélt munkájáról a nő, aki szexjátékokat tesztel
Karleen esti műszakban áll neki a feladatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik