Élet-Stílus koronavírus

A koronavírusból kigyógyult 99 éves nagypapa meglepte házasodó unokáját az esküvőn

A második világháborús veterán majdnem három héten keresztül volt kórházban, de még időben felgyógyult, hogy ott legyen unokája nagy napján.

Az amerikai Massachussets államban élő Amy Zimmerman Scudieri esküvője a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások miatt nem lehetett egy nagyszabású esemény. A templomba csak tíz vendég nézhette végig, ahogy kimondja a boldogító igent, és legfeljebb arra számítottak, hogy néhány nagynéni és nagybácsi köszönti őket a templom parkolójában.

Azonban, amikor kiléptek a templomban, egy igazán nagy meglepetés érte őket. Barátjaik mellett ugyanis ott volt a menyasszony 99 éves nagypapája, Vincent Simeone, akit április közepén koronavírus-fertőzéssel szállítottak kórházba – jelentette a helyi sajtó.

Hatalmas meglepetés volt és nagyszerű volt látni, ahogy ott áll, és mosolyogva integet

– mondta el az ABC televíziónak az ifjú feleség.

A nagypapát április 16-án diagnosztizálták a fertőzéssel, és április 20-ától május hetedikéig volt kórházban, és semmi esetre sem akarta kihagyni unokája esküvőjét. Az esküvőt egyébként aznap tartották, ami felesége 100. születésnapja lett volna. A férfinak hét unokája van, és Amy volt az első, aki megházasodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik