Élet-Stílus

Meztelen pornósztár jelent meg tornádó helyett az égen

Szokatlan képet vettek észre a szemfüles tévézők egy ausztrál televízió időjárás-jelentésében.

Az utóbbi évtizedekben a tévék (és a hírportálok) előszeretettel alkalmaznak nézői (olvasói) tartalmakat, fotókat és videókat, főleg amikor valakinek rendkívüli esemény vagy szélsőséges időjárási jelenség pillanatait sikerül megörökítenie.

Az ausztrál Ballaratban működő WIN News-nál is így volt ez eddig, bár lehet, hogy a közelmúltban történtek után változtatnak ezen a szokáson. Május 19-én a Victoria állambeli város csatornáján Bruce Roberts hírolvasó a térségben tomboló tornádóról számolt be, a hírt a nézők által beküldött képekkel és videókkal illusztrálták; ekkor tűnt fel többeknek, hogy

a pusztító vihar alakja leginkább egy meztelen férfira emlékeztet. Egy egykori pornósztár mémmé vált képét montírozta valaki a tornádós felvételbe: a 2016-ban elhunyt Wardy Joubert III, művésznevén „Wood” alakja jelent meg az égen.

Annak a kedvéért, aki nem vette volna észre, mutatjuk kinagyítva

Twitter

A pornós alábbi fotója (illetve hát annak kitakarás nélküli verziója) ihlette a művet; a kép 2012-ben kezdett el terjedni az interneten vicces (szöveg)környezetbe helyezve vagy más fotókra montírozva, és nemrég ismét népszerű lett.

knowyourmeme

 

 

Dennis, a pénisz meglepte a brit tévénézőket
Elég egyértelmű alakzat rajzolódott ki a képernyőn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik