Élet-Stílus koronavírus

Az év apukája, aki minden nap más jelmezben vitte le kislányával a szemetet a kijárási korlátozások alatt

Milliók imádják a spanyol férfit.

Kisebb sztár lett egy 34 éves spanyol apuka, miután a közösségi oldalakon terjedni kezdett egy videóösszeállítás arról, ahogy jelmezbe öltözve viszi le a szemetet hároméves kislányával a járvány ideje alatt.

A spanyolországi Puertollano városában élő Jamie Coronel a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozások második napján ment le először jelmezben kidobni a szemetet, akkor még csak egyedül, mert a szabályok nem engedték, hogy más is vele legyen.

A férfi az El Pais című spanyol lapnak elmondta, azért volt jelmezben, mert aznap rendrakás közben megtalálták a lakásban a Jégvarázs című Disney-filmben szereplő Olaf jelmezét, és lánya szórakoztatására abban töltötte el a napot. Majd arra gondolt, hogy „csináljunk valami őrültséget”, és jelmezben vitte le a szemetet, este nyolc órakor, amikor a környéken élő emberek a mentősöket tapsolták az erkélyekről.

A férfi akciója annyira tetszett a szomszédoknak, hogy ezzel egy hagyomány született, és a férfi elkezdett minden nap más jelmezben szemetet levinni. Ezt a felesége az erkélyükről vette videóra, majd Instagram-oldalukon tette azokat közzé. A jelmezek egy része már meg volt nekik, sokat viszont házilag készítettek otthon.

Végül 29 este ment le egyedül, majd amikor enyhítették a korlátozásokat, már a lánya is csatalkozni akart hozzá, ezért kilenc alkalommal együtt mentek – mindketten jelmezbe öltözve. Ez annyira megtetszett egy jelmezeket gyártó spanyol cégnek, hogy felvették a családdal a kapcsolatot, majd Twitter-oldalukon egy összeállítást is közzétettek a jelmezes apa-lánya szemétkidobásokról, amit mostanra már majdnem ötmilliószor néztek meg.

Az angol nyelvű oldalukon pedig hozzátették, hogy „lehet, hogy megtaláltuk a világ legjobb apukáját?”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik